Norsk sexfilm nakene norske jenter b) Jeg tror at mange jenter ikke er klar over hva en tights gjør med guttene. . "problematisk" også pga av tankene dere reiser med fra Norge. På serveren finnes det bilder av jenter fra hele Norge, mange under 18 år. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet. Det er sommer og varmt, til og med i Norge. Kroppspresset øker i takt med temperaturen. 40 prosent flere unge jenter søker hjelp enn for fem år. Les også: Se alt som ligger åpent på nett i Norge – servere, fra Telemark" hvor norske brukere deler bilder av norske jenter og kvinner.

Bilder av naken jente på fest. Jente 19 år. Spørsmål. Hei. I helgen hadde jeg og noen venner fest. Da festen for lengst var avslutta og alle hadde lagt seg, var det. Det er 19 land som har fått sin egen kategori på nettsiden, og Norge er uproblematisk å dele og spre (naken)bilder av jenter uten samtykke.

(SIDE2): Fem prosent av barn i alderen år har sendt nakenbilder av seg selv, vi mobil eller internett, det siste året. Det vil si unge  Mangler: nakene.

- Norske jenter har seg selv å takke - Backstage - VG Nett Debatt

I sommerferien snakket jeg med en jente jeg ikke kjenner over Snapchat. Hun sendte nakenbilder til meg og jeg sendte ett til henne. Jeg tok skjermbilde av det. Saken er den, at jeg har kommet over en side på nettet med mange bilder av norske jenter.

(Er riktig nok en stor side, men den har også en stor. På serveren finnes det bilder av jenter fra hele Norge, mange under 18 år. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail